Selecteer een pagina

Van Balen BV

Onze diensten

Complete binnen afbouw

De afbouw van een woning of bedrijfspand vindt plaats na de ruwbouwfase. Tijdens de afbouw fase doen wij het leggen van systeemplafonds, plaatsen van scheidingswanden, inbouwverlichting, vloerbedekking etc. realiseren.

Turn-key

Ons bedrijf is gespecialiseerd in turn-key projecten. Turn-key houdt in dat van Balen BV alle zorgen uit handen neemt van het project voor u sleutelklaar oplevert. Voorbeelden van projecten zijn:

N

Winkelinrichting

N

Kantoorpanden

N

Horeca

Geïnteresseerd in complete afbouw?

Kunststof kozijnen & Houten kozijnen

Kunststof

Als u kiest voor kunststof kozijnen kiest u voor onderhoudsvrij en functionaliteit. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen overal in Zuid-Holland. Wij leveren onze kunststof kozijnen van het Gealan profiel
Het profielsysteem voldoet aan alle architectonische eisen wat betreft design, kwaliteit, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Heeft u interesse in kunststof kozijnen? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor en in de showroom voor vrijblijvend advies en prijs.

Hout

Heeft u liever houten kozijnen? Dan zijn wij voor u het juiste adres. Neem contact met ons op en we doen u een vrijblijvend aanbod.

Geïnteresseerd in kunststof of houten kozijnen?

Vastgoed onderhoud

Beheert of heeft u vastgoed? Dan wilt u vast dat uw vastgoed onderhanden wordt genomen door vaklui. Wij hebben een team van vakkundige mensen die op de volgende vakgebieden de beste zijn in hun vak:
N

Renovatie

N

Dak bekleding

N

Kozijnen

N

Schilderwerken

N

Loodgieter werk

N

Elektra

N

Stucwerk

N

Badkamers & Keukens

Totale verbouwingen

Uw huis of bedrijfsruimte verbouwen? Wij regelen van A tot Z uw verbouwing of deels.

Geïnteresseerd in vastgoed onderhoud?

Gevelbeplating

Wij doen werken aan de gevel zoals:

  • Het beplaten van de gevel met HPL platen zoals Trespa
  • Bekleden van de gevel met steenstrips of gevelstenen zoals E-board / E-brick
  • Het bekleden van de gevel met damwanden
  • Overige gevelbekledingen

Geïnteresseerd in onze gevelbeplating?

Dienstverlening / technische dienst contracten

Wij leveren vakmensen met kennis van de bouw voor langdurige projecten of voor contractonderhoud. Neem contact met ons op om te zien of wij een partij zijn voor uw project. Zo hebben wij onze diensten verleend aan meerdere zorginstellingen en hotels om zo voor langere tijd de onderneming te ondersteunen in alles wat betreft techniek.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

CNC & Machinale

In onze werkplaats in Maassluis staan verschillende machines, onder andere staat hier een CNC (Computer Numerical Control) voor het cnc-frezen van mallen in XYZ-assen.
Heeft u een aanvraag voor op onze CNC? Mail of bel dan naar nick@vanbalenbv.nl voor vragen. U kunt uw bestand opsturen of laten maken op de computer zelf.

Geïnteresseerd in onze CNC service?

Visualisatie tot realisatie

Heeft u een project dat u wilt laten uitvoeren? Bij ons kunt u terecht met uw plan
Eerst zullen wij u adviseren, daarna kunt uw projecten laten visualiseren bij onze tekenaar, en vervolgens plannen wij om uw project te bouwen.

Geïnteresseerd in onze visualisatie?